
Frituur ’t Patatje begon op 23 maart 2001.
Voorheen volgde Davy een opleiding aan de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Vanaf 1994 tot 1998 werkte Davy al in een frituur in Beernem en daarna in restaurant DI COYLDE, eveneens in Beernem.
Na enige tijd wist hij zeker wat hij wou, zijn eigen frituur!Davy startte de frituur (’t Patatje) samen met Bart Demilde t/m 2004. Vanaf 2005 werd Sarah Devliegher zijn rechterhand.
Zijzelf had ook al enige jaren ervaring in de sector. Na ruim 8 jaar werd het tijd voor vernieuwing en uitbreiding.
Met onze nieuwe locatie zijn we van mening dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Door te luisteren en observeren weten we dan ook maar al te goed wat onze klanten verwachten van een goeie frituur, waar plaats is vooral voor een lekker frietje maar ook van gezellig bij elkaar eten.
Kom en ontdek, maar vooral blijf ons op de hoogte houden van jullie mening…
![]() |
---|
![]() |