Frituur Knesselare patat belegde broodjes Frituur Knesselare patat belegde broodjes Frituur Frituur Knesselare patat belegde Frituur Knesselare patat belegde broodjesbroodjesKnesselare patat belegde broodjes

Frituur Knesselare patat belegde broodjes Frituur Knesselare patat belegde broodjes Frituur Frituur Knesselare patat belegde Frituur Knesselare patat  Aalter Aalter Aalter Oedelem Oedelem Aalter-Brug belegde broodjesbroodjesKnesselare patat belegde broodjesPatat
Frituur patat
Davy De Neve
Kerkstraat
Frituur knesselarePatat
Frituur patat
Davy De Neve
Kerkstraat
Frituur knesselare

OVER ONS

Frituur ’t Patatje begon op 23 maart 2001.

Voorheen volgde Davy een opleiding aan de hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge. Vanaf 1994 tot 1998 werkte Davy al in een frituur in Beernem en daarna in restaurant DI COYLDE, eveneens in Beernem.

 

Na enige tijd wist hij zeker wat hij wou, zijn eigen frituur!Davy startte de frituur (’t Patatje) samen met Bart Demilde t/m 2004. Vanaf 2005 werd Sarah Devliegher zijn rechterhand.Daarna heeft onze student van toen, Ingo Van Kerrebroeck de taak op zich genomen. 

 

Na ruim 8 jaar werd het tijd voor vernieuwing en uitbreiding.

 

Met onze nieuwe locatie (sinds 2009) zijn we van mening dat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Door te luisteren en observeren weten we dan ook maar al te goed wat onze klanten verwachten van een goeie frituur, waar plaats is vooral voor een lekker frietje maar ook van gezellig bij elkaar eten. Ondertussen, na 12 jaar, was deze nieuwe locatie al niet zo nieuw meer en was het tijd voor een opfrissing.

 

Kom en ontdek, maar vooral blijf ons op de hoogte houden van jullie mening…

PATATJE 2021_57-bewerkt.png